Bănci și Asigurări

UniCredit Leasing lansează o soluţie de finanţare în euro pentru achiziţia de maşini electrice sau hibride, cu avans de 5% şi o dobândă variabilă Euribor+2,99%

UniCredit Leasing lansează o soluţie de finanţare în...

Autor: Roxana Rosu

24.02.2022, 11:19 723

UniCredit Leasing lansează o nouă soluţie de finanţare în euro destinată achiziţiei prin leasing financiar a unor vehicule electrice sau hibrid, cu avans de 5% şii o dobândă variabilă compusă din Euribor la 3 luni plus o marjă începând de la 2,99%.

Perioada de finanţare poate varia de la un an la cinci ani, iar valoarea reziduală este de 1%.

Pentru aceste achiziţii, clienţii pot beneficia, în condiţiile prevăzute de legislaţia în vigoare, şi de avantajele disponibile prin Programele RABLA 2022 (Clasic şi Plus). 

„GoGreen este o alternativă de finanţare aliniată strategiei noastre de a contribui la reducerea impactului emisiilor de CO2 şi are ca scop, prin structură şi preţ, încurajarea achiziţiei de autovehicule cu impact redus asupra mediului. Astfel, prin noul GoGreen susţinem creşterea segmentului maşinilor eco.” , spune Daniela Bodîrcă, CEO UniCredit Leasing Corporation.

Piaţa maşinilor electrice şi hibrid este în plină ascensiune la nivel european, în decembrie fiind vândute, potrivit Financial Times, 176.000 vehicule complet electrice în Europa Occidentală, un nivel record, şi cu peste 6% mai mare decât numărul vândut în decembrie 2020.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO