Bănci și Asigurări

Uniqa Asigurări şi-a propus stabilizarea afacerilor în acest an, profit de 4 mil. lei şi extinderea echipei cu 80 de oameni

Uniqa vrea ca în locul RCA-ului să strângă în portofoliu mai multe poliţe facultative, în principal nonauto

Uniqa vrea ca în locul RCA-ului să strângă în portofoliu mai multe poliţe facultative, în principal nonauto

Autor: Anelis Baciu

23.05.2016, 00:06 346
Uniqa Asigurări, divizia locală a celui mai mare asigurător austriac, şi-a bugetat pentru acest an prime brute subscrise de 359 mil. lei (80 mil. euro), un nivel similar cu cel obţinut în 2015, potrivit informaţiilor transmise de companie pentru cea de-a unsprezecea ediţie a Anuarului de business al României. Cei mai mari jucători din economie, care va fi publicat luna viitoare.
 
În termeni de profitabilitate Uniqa are un obiectiv de 4 mil. lei, uşor mai mic decât rezultatul de anul trecut, care a fost de 4,3 mil. lei.
 
Rezultatul financiar transmis de compania din România diferă de cel raportat de compania-mamă de la Viena, în raportările căreia sucursala din România figurează anul trecut cu o pierdere de 11 mil. lei (2,4 mil. euro), mai mică de 15 ori decât rezultatul negativ înregistrat cu un an în urmă.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO