Bănci și Asigurări

UNSAR: Veniturile mai mari sunt principalul motiv care i-ar determina pe 30% dintre români să încheie o poliţă de asigurare de viaţă

UNSAR: Veniturile mai mari sunt principalul motiv care...

Autor: Mircea Nica

10.08.2022, 00:03 59

Circa 30% dintre români susţin că principalul motiv care i-ar determina să încheie o poliţă de asigurare de viaţă îl reprezintă veniturile mai mari, arată cea mai recentă ediţie a Barometrului UNSAR -IRES privind Percepţia riscului şi cultura asigurărilor din România, conform informaţiilor transmise de reprezentanţii Uniunii Naţionale a Societăţilor de Asigurare -Reasigurare din România (UNSAR).

Informarea mai bună despre beneficiile asigurărilor se află pe locul secund privind motivul pentru care românii şi-ar încheia o poliţă de asigurare de viaţă.

Acest aspect a fost susţinut de 25% dintre români, în timp ce 18% susţin ca o experienţă nefericită i-ar determina să aleagă o poliţă de asigurare de viaţă. Creşterea nivelului de educaţie financiară al românilor este un pilon strategic al activităţii UNSAR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO