Bănci și Asigurări

Update: Mai jos poziţia BRD Pensii la solicitarea ZF. Cum comentează informaţiile cu privire la posibila vânzare? “Nu comentăm zvonuri”. Care sunt planurile pentru 2023?

Update: Mai jos poziţia BRD Pensii la solicitarea ZF....

Autor: Liviu Popescu

19.12.2022, 17:26 278

“Prioritatea pentru BRD Fond de Pensii în 2023, ca şi până acum, este administrarea responsabilă a fondurilor de pensii private ale companiei, astfel încât deţinerile participanţilor la fondurile de pensii Pilon 2 şi 3, administrate de SAFPP, precum şi activele acestora, să fie în continuare în deplina siguranţă pentru că trebuie să ne îngrijim, practic, de viitorul a peste 500 de mii de clienţi”, a transmis BRD Pensii la solicitarea ZF. Răspunsul este semnat de Raluca Morar, noul director general BRD Pensii.

“De asemenea, pentru 2023, ne propunem să menţinem continuitatea afacerii pe baze solide. În acest moment avem o situaţie financiară şi operaţională îmbunătăţită şi beneficiem de tot sprijinul acţionarilor, existând astfel toate premisele că indicatorii de solvabilitate şi guvernanţă să fie îndepliniţi în mod corespunzător, iar activitatea să se desfăşoare în condiţii de siguranţă”.

CEO-ul BRD Pensii din prezent, Raluca Morar, lucreză din 2001 la BRD iar din 2015 în cadrul BRD Asigurări.  Ea s-a alăturat Société Générale în anul 2001, pe poziţia de responsabil bancassurance, preluand succesiv alte poziţii de management în cadrul băncii, inclusiv director produse retail market. Începând cu 2015, Raluca Morar a ocupat poziţii de top management în cadrul BRD Asigurări de Viaţă, respectiv director organizare şi proiecte, director operaţiuni clienţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO