Bănci și Asigurări

Urmează Deloitte Gala Best Managed Companies 2022 România: Peste 20 de companii antreprenoriale din România cu afaceri de peste 10 mil. euro au participat la programul Deloitte Best Managed Companies 2022 România

Urmează Deloitte Gala Best Managed Companies 2022...

Autor: Răzvan Botea

14.11.2022, 00:06 482

♦ Printre criteriile de eligibilitate pentru participarea la acest program se numără: cifra de afaceri să fie cuprinsă între 10 şi 75 mil. euro, compania să aibă sediul în România şi în acţionariat sau în echipa de management să fie români.

Peste 20 de companii antreprenoriale din România au participat la programul Deloitte Best Managed Companies 2022 România, un program Deloitte Private. Pentru prima dată în România, programul oferă o certificare com­pa­niilor private pen­tru excelenţa în management, pe baza unei meto­do­logii inter­naţionale ce analizează mo­dul în care este organizat şi condus businessul raportat la bunele practici inter­na­ţionale în materie de stra­tegie, inovaţie, gu­ver­nanţă sau aspecte financiare.

Deloitte România, împreună cu Ziarul Financiar şi cu Banca Transilvania orga­ni­zează joi, 17 noiembrie, Gala Best Managed Com­panies 2022 România, care va fi transmisă live pe zf.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Financiar. În cadrul galei vor fi prezentate com­pa­niile care au obţinut recu­noaş­terea Best Managed Companies.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO