Bănci și Asigurări

Urmează evenimentul ZF eCommerce Summit, marţi, 28 martie: speakeri de top reprezentând eMAG, Visa, McKinsey, PayU, Sameday, DHL, Endava, tbi bank şi Google discută despre tendinţele din industrie şi cum poate fi dezvoltat un business online în 2023

Urmează evenimentul ZF eCommerce Summit, marţi, 28...

Autor: Adrian Seceleanu

24.03.2023, 00:07 208

Una dintre temele care vor fi abordate în cadrul evenimentului este şi ce opţiune ar trebui să aleagă companiile: să intre într-un marketplace, să deschidă propriul magazin online propriu sau să facă ambii paşi?

Lideri ai unora dintre cei mai importanţi jucători din industria locală de e-commerce, de la liderul pieţei locale - eMAG - până la companii de curierat, procesatori de plăţi, bănci şi gigantul Google, vor participa, marţi 28 martie, la evenimentul ZF eCommerce Summit, unde vor prezenta informaţii despre piaţă şi vor discuta despre perspectivele pieţei locale şi modalităţile prin care companiile pot avea succes în online.

Evenimentul are loc în contextul în care în ultimii ani industria de e-commerce a cunoscut o creştere semnificativă inclusiv pe piaţa locală, fiind considerată astfel încă şi mai mult una dintre cele mai dinamice şi promiţătoare pieţe. Pe fondul pandemiei de COVID-19 şi al măsurilor de distanţare socială s-a observat o creştere puternică a vânzărilor online în toate regiunile lumii, în contextul în care pentru o vreme aceasta a fost aproape singura modalitate de a cumpăra diferite bunuri.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO