Bănci și Asigurări

Urmează ZF Bankers 2019. Cum va arăta banca viitorului în România?

ZF Bankers Summit 2018

ZF Bankers Summit 2018

Autor: Cristian Hostiuc

20.06.2019, 00:06 806

Noile generaţii de consumatori, care s-au născut cu telefonul mobil şi reţeaua socială la gât, sunt dornice să experimenteze tot ce apare nou pentru a fi în trend.

În ciuda problemelor apărute peste noapte, cum ar fi taxa bancară şi noi reglementări, sistemul bancar românesc continuă să traverseze o bună perioadă din punctul de vedere al businessului şi al rezultatelor.

Dar ochii bancherilor încep să se îndrepte mai puţin către concurenţa directă şi mai mult către concurenţa venită din alte sectoare - operatorii telecom, marii jucători de telefoane mobile, reţelele sociale, fintech-uri, companii din IT sau comercianţi online - care încep să mănânce din veniturile băncilor, nu dintr-o dată, ci într-un mod încet dar sigur.

Noile generaţii de consumatori, care s-au născut cu telefonul mobil şi reţeaua socială la gât, sunt dornice să experimenteze tot ce apare nou pentru a fi în trend cu generaţia lor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO