Vânzarea Leumi Bank România către Argo Financials Fund a intrat în linie dreaptă

21 iun 2018 Autor: Claudia Medrega

Negocierile dintre Leumi, a doua cea mai mare bancă din Israel, şi grupul britanic de investiţii Argo, pri­vind vânzarea Leumi Bank Ro­mânia, au fost finalizate, fiind primită apro­barea consiliului de administraţie al băncii pentru executarea contractului şi fiind semnat un acord angajant cu Argo Financials Fund Limited.

„Negocierile între părţi au fost finalizate, a fost primită aprobarea consiliului de administraţie al băncii pentru executarea contractului şi a fost semnat un acord cu Argo Financials Fund Limited, un fond din grupul Argo, cu privire la vânzarea Leumi România. Nu este de aşteptat ca exe­cutarea tranzacţiei să aibă un im­pact semnificativ asupra rezultatelor finan­ciare ale grupului Leumi“, potri­vit unui document al grupului israelian Leumi.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.06.2018

 
Cuvinte cheie:
Leumi Bank România
, vanzare
, Argo Financials Fund
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide