Bănci și Asigurări

Varujan Vosganian, deputat: Este cert că trebuie să facem ceva in piata asigurarilor. De 20 de ani pedaleaza in gol

Varujan Vosganian, deputat: Este cert că trebuie să...

Autor: Anelis Baciu

14.03.2017, 18:00 260

​Deputatul ALDE Varujan Vosganian a atras atenţia participanţiilor la dezbaterea pe tema RCA din cadrul comisie de buget - finante a Camerei Deputaţiilor că este imperios necesar ca aceştia să covina asupra cifrelor, parametrilor în funcţie de care analizeaza piaţa asigurarilor, pentru ca în lipsa unei astfel de întelegeri nu se poate formula o lege buna pe RCA.  

„Daca vom lucra pe niste cifre pe care nu toti participantii la discutii le recunosc, atunci noi vom da niste solutii care nu vor multumi pe toata lumea. ASF trebuie sa furnizeze aceste cifre. Propun o lege in care toti participanţii la discutii sa fie in aceeaşi proporţie la fel de multumiti si la fel de nemultumiti. Este cert ca trebuie sa facem ceva in piata de asigurari. De când s-a infiintat CSA ne-am fixat ca tinta prime subscrise de 2 miliarde de euro. Dupa 20 de ani suntem tot la 2 miliarde de euro. Este clar ca pe undeva se pierdere ceva, este clar ca piata nu merge in castig, pedaleaza in gol”, a punctat Varujan Vosganian.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO