Bănci și Asigurări

Veşti bune pentru milioane de şoferi: Tarifele de referinţă RCA vor scădea

Veşti bune pentru milioane de şoferi: Tarifele de...

Autor: Alexandru Nanu

14.10.2019, 08:31 2559

ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiară)a publicat recent un raport cu privire la determinarea tarifelor de referinţă ale RCA de care asiguratorii trebui să ţină cont la stabilirea preţurilor şi care indică o scădere de 7% pentru persoanele fizice faţă de perioada anterioară.

ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiară) a publicat Raportul cu privire la determinarea tarifelor de referinţă pentru asigurarea obligatorie de răspundere civilă pentru pagube produse terţilor prin accidente de vehicule, scrie într-un comunicat de pe site-ul insituţiei. Cu această ocazie, Vicepreşedintele ASF, domnul Cristian Roşu, a declarat:

“Tarifele de referinţă, calculate de către o companie independentă, confirmă că piaţa RCA se află într-un punct de echilibru. Nu putem discuta, în acest moment, despre o presiune pe preţul de vânzare al poliţelor obligatorii de răspundere civilă auto. Fluctuaţiile de tarif, pe care noi le monitorizăm permanent, sunt într-o marjă acceptabilă şi sunt fireşti pentru o piaţă liberă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO