Bănci și Asigurări

Cine este vicepreşedintele UniCredit Bank România responsabil cu creditarea companiilor? Raluca Popescu, care a fost trei ani şef Corporate Banking la UniCredit Bulbank în Bulgaria şi a fost desemnată în octombrie 2022 vicepreşedinte executiv corporate la UniCredit Bank România, şi-a preluat funcţia după ce a primit în primăvara lui 2023 aprobarea BNR

Cu o experienţă în domeniul financiar-bancar ce a început în 2000, Raluca Popescu s-a alăturat UniCredit în 2003 ca relationship manager.

Cu o experienţă în domeniul financiar-bancar ce a început în 2000, Raluca Popescu s-a alăturat UniCredit în 2003 ca relationship manager.

Autor: Claudia Medrega

09.06.2023, 16:40 788

Raluca Popescu, care a fost în ultimii trei ani Director of Corporate Banking şi membru al Directoratului UniCredit Bulbank - banca din Bulgaria a grupului italian UniCredit -, şi a fost desemnată în octombrie 2022 pe poziţia de vicepreşedinte executiv corporate al UniCredit Bank România, a primit din primăvara acestui an undă verde de la BNR să preia această funcţie.

Concret, Raluca Popescu a fost numită de către Consiliul de Supraveghere al UniCredit Bank din data de 24.10.2022 în calitate de membru in Directoratul băncii, vicepreşedinte executiv, Coordonator Corporaţii începând cu data de 01.12.2022. Ea urma să înceapă să-şi exercite atribuţiile numai după primirea avizului prealabil al Băncii Naţionale a României, iar aprobarea BNR a venit în aprilie 2023.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO