Bănci și Asigurări

Vienna Insurance Group lansează un proiect-pilot pentru un nou model de asigurare digitală în Polonia

Autor: Mircea Nica

08.09.2020, 00:00 80

Asigurătorul austriac Vienna Insurance Group (VIG) lansează un nou proiect pilot prin introducerea pe piaţa poloneză a unei oferte de asigurări auto cu distribuţie şi soluţionare a daunelor complet digitale până la finalul anului 2020, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii companiei.

“Oferim poliţe de asigurare auto simple şi module suplimentare opţionale, obiectivul principal fiind abordarea unui segment în creştere de clienţi digitali, dificil sau imposibil de atins prin metodele convenţionale de contact ale companiilor de asigurări. Conform analizelor actuale, acest segment de clienţi va atinge o dimensiune atractivă, având un potenţial de creştere considerabil în anii următori. Utilizarea şi beneficiile ofertelor şi serviciilor digitale au crescut substanţial, mai ales pe fondul pandemiei de COVID-19. În timpul pandemiei, am reuşit să încheiem majoritatea poliţelor noastre de asigurare auto prin canale de vânzare la distanţă", a transmis Elisabeth Stadler, CEO al Vienna Insurance Group.

Astfel, start-up-ul Beesafe, realizat de VIG şi Compensa, companie membră a VIG, se concentrează pe crearea de procese de asigurare complet digitale şi încorporarea tuturor punctelor digitale de contact ale clienţilor. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO