Bănci și Asigurări

Visa: 763 de tranzacţii efectuate pe 30 decembrie pot participa la Loteria bonurilor fiscale

Visa: 763 de tranzacţii efectuate pe 30 decembrie pot...

Autor: Raluca Ghinea

19.01.2016, 13:05 180

"Posesorii de carduri Visa emise în România au realizat în data de 30 decembrie un număr de 763 de tranzacţii cu o valoare cuprinsă între 142 şi 142,99 lei fiecare şi ar putea fi printre cei 100 de câştigători ai Loteriei bonurilor fiscale, prin care se oferă premii în valoare totală de 1 milion de lei", se arată într-un comunicat al Visa.

La extragerea de duminică, 17 ianuarie, au ieşit câştigătoare bonurile în valoare de 142 lei emise la 30 decembrie 2015, aceasta fiind prima extragere din 2016 a Loteriei Bonurilor fiscale.

Cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, pot fi depuse de luni la sediile ANAF.

Prima etapă de selecţie a Loteriei fiscale pentru bonurile emise în luna decembrie a avut loc duminică şi a constat în extragerea din urne a bilelor care desemnează ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al Agenţiei Naţionale de Administ rare Fiscală (ANAF) şi al CN Loteria Română.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO