Bănci și Asigurări

Vista Bank devine a cincea instituţie care implementează serviciul de plăţi interbancare instant, după Banca Transilvania, CEC Bank, Libra Internet Bank şi BCR

Vista Bank devine a cincea instituţie care...

Autor: Cristina Bellu

10.08.2021, 00:05 445

♦ Georgios Athanasopoulos, director general Vista Bank: Plăţile instant vor deveni noul standard de plată în viitorul apropiat, schimbând perspectiva plăţilor, întrucât clienţii pot efectua tranzacţii în timp real şi în afara orelor de program, în orice zi a anului.

Vista Bank, fosta Marfin Bank, care este deţinută de grupul Vardi­no­giannis din Grecia, a devenit a cincea bancă de pe piaţa locală care im­plementează serviciul de plăţi interbancare instant, alături de Banca Transilvania, CEC Bank, Libra Inter­net Bank şi Banca Co­mer­cială Româ­nă, potrivit informa­ţiilor transmise de reprezentanţii Vista Bank.

„Plăţile Instant vor deveni noul standard de plată în viitorul apropiat, schimbând perspectiva plăţilor, în­trucât clienţii pot efectua tranzacţii în timp real şi în afara orelor de program, în orice zi a anului“, spune Georgios Athanasopoulos, director general al Vista Bank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO