Bănci și Asigurări

Vladimir Kalinov, vicepreşedinte retail la Raiffeisen Bank România: Refugiaţilor ucraineni le oferim gratuit cont curent cu card de debit ataşat, în lei, emis pe loc, cu ajutorul căruia pot face retrageri de numerar gratuite

Vladimir Kalinov, vicepreşedinte retail la Raiffeisen...

Autor: Claudia Medrega

02.03.2022, 19:25 215

Raiffeisen Bank a transmis că sprijină cetăţenii ucraineni refugiaţi în România, nevoiţi să-şi părăsească casele din cauza situaţiei grele din Ucraina, prin acces la servicii bancare esenţiale, fără costuri, pentru cardurile lor emise in Ucraina cum sunt efectuarea de plăţi la POS-urile băncii, retrageri de numerar de la ATM/MFM-urile băncii.

De asemenea, banca susţine că oferă posibilitatea deschiderii unui cont curent cu card de debit ataşat, în lei, emis pe loc, în orice agenţie a băncii, pe baza paşaportului sau a actului de identitate ucrainean, valide.

"Pentru persoanele refugiate din Ucraina facem toate eforturile să aibă acces la banii lor şi să facă plăţi în siguranţă şi fără costuri. De aceea le oferim gratuit cont curent cu card de debit ataşat, în lei, emis pe loc, cu ajutorul căruia pot face retrageri de numerar gratuite, atât pe teritoriul României, cât şi în Uniunea Europeană. De asemenea, retragerile şi plăţile făcute cu carduri emise în Ucraina la ATM/MFM-urile şi POS-urile Raiffeisen Bank sunt cu costuri 0", a spus Vladimir Kalinov, vicepreşedinte retail la Raiffeisen Bank România.

Raiffeisen Bank are peste 2,22 milioane de clienţi, persoane fizice şi juridice. Banca are peste 4.600 de angajaţi, 300 de agenţii în toată ţara, 1.100 ATM-uri, 450 maşini multifuncţionale (MFM-uri) şi o reţea de peste 25.600 POS-uri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO