Bănci și Asigurări

Volksbank România a redus la jumătate oferta bancară, având disponibile doar trei tipuri de conturi

Volksbank România a redus la jumătate oferta bancară, având disponibile doar trei tipuri de conturi

Autor: Neagu Lidia-Ileana

06.10.2011, 15:19 642

Volksbank România relansează produsele destinate operaţiunilor bancare de zi cu zi, oferta urmând să cuprindă doar trei tipuri de conturi curente, faţă de şase anterior, a anunţat joi banca.

Noile conturi curente Volksbank au fost adaptate profilului utilizatorului de servicii bancare din România: Oferta de bază (Contul de Salarii) include un cont de salariu în lei şi un cont de card, ambele fiind gratuite, în timp ce pentru clienţii care utilizează frecvent serviciile bancare vor fi disponibile si aplicaţiile de Mobile Banking, notificări prin SMS şi Direct Debit (Contul Gold).

Noua ofertă de conturi curente pentru persoane fizice mai include Contul Simplu şi Contul Gold.

Contul Simplu include funcţionalităţile contului de salarii, la care se adaugă posibilitatea de a folosi un card multi-valută (care are ataşat un cont curent în lei şi unul în euro), serviciul de Internet Banking şi Direct Debit.

Contul Gold, care va fi lansat în perioada următoare, va include facilităţile Contului Simplu, la care se adaugă Mobile Banking, SMS Notification, asigurări de călătorie, precum şi bonificarea unei dobânzi superioare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO