Bănci și Asigurări

Volksbank trimite alerte prin SMS pentru tranzacţiile efectuate cu cardul

Volksbank trimite alerte prin SMS pentru tranzacţiile efectuate cu cardul

Autor: Ciprian Botea

20.03.2012, 00:00 248

Volksbank, a şaptea bancă locală după activele deţinute, trimite clienţilor companii şi persoane fizice alerte prin SMS cu detaliile rulajelor pe conturi sau ale tranzacţiilor efectuate cu cardurile. Clienţii vor primi automat un SMS cu detaliile tranzacţiei în momentul efectuării unei retrageri de numerar sau a unei plăţi cu cardul la comercianţi şi vor fi informaţi cu privire la noul sold al contului.

"Noul serviciu oferă mai mult control asupra bugetelor clienţilor şi creşte gradul de securitate în special pe carduri", a declarat Marius Istrati, şeful departamentului dezvoltare produse retail din cadrul Volksbank. Clienţii pot alege un nivel minim al tranzacţiilor pentru care vor fi alertaţi, pragurile stabilite de bancă fiind de 40, 100 şi 200 de lei.

Comisionul de administrare a serviciului este de 5 lei pentru persoane fizice şi 10 lei pentru companii. Clienţii individuali primesc o reducere de 50% la administrarea contului curent Gold dacă cumpără serviciul de alerte prin SMS în următoarele două luni. Comisionul standard la pachetul de cont curent Gold este de 15 lei pe lună.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO