Bănci și Asigurări

ZF Bankers Summit ’19. Laurenţiu Mitrache, CEO al CEC Bank: IMM-urile sunt principalul motor al creşterii economice. Încercăm să avem o relaţie de semiparteneriat cu ele, care ne-ar permite să ne implicăm în management. „Segmentul corporate este „ca un Grand Slam“ pentru bănci. Este o provocare să intri acolo“.

Laurenţiu Mitrache, director general al CEC Bank:

În cazul segmentului corporate lucrurile arată puţin diferit pentru că aceşti jucători au o guvernanţă corporativă superioară, forţă economică superioară şi pot juca mult mai bine după reguli. Segmentul corporate este ca un Grand Slam pentru bănci. Este o provocare să intri acolo.

Laurenţiu Mitrache, director general al CEC Bank: În cazul segmentului corporate lucrurile arată puţin diferit pentru că aceşti jucători au o guvernanţă corporativă superioară, forţă economică superioară şi pot juca mult mai bine după reguli. Segmentul corporate este ca un Grand Slam pentru bănci. Este o provocare să intri acolo.

Autor: Alex Ciutacu

18.07.2019, 01:24 114

Creditarea către segmentul IMM-urilor a devenit un obiectiv asumat deja de mai multe ori în ultimul an de cea mai mare bancă a statului român, CEC Bank. „Segmentul corporate este „ca un Grand Slam“ pentru bănci. Este o provocare să intri acolo“.

Companiile mici şi mijlocii din România re­pre­zintă motorul creşterii economice, iar CEC Bank, cea mai mare bancă a statului român, vrea să cre­di­teze acest segment într-un ritm ridicat şi printr-un cadru care să-i permită băncii să intre în ma­nage­mentul firmelor, susţine Laurenţiu Mitrache, director general al CEC Bank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO