Bănci și Asigurări

ZF Live. Adrian Dragomir, termene.ro: Platforma termene.ro estimează afaceri de 800.000 de euro în 2019 din gestionarea de date publice despre companii. „Nu reinventăm roata, în SUA mai sunt companii de genul acesta. Ce am făcut noi a fost să ne inspirăm din mai multe locuri şi să venim cu acest business.”

Adrian Dragomir, manager general al platformei termene.ro

Adrian Dragomir, manager general al platformei termene.ro

Autor: Iulian Tenchiu

26.08.2019, 20:00 695

Termene.ro, o platformă online pe care se pot găsi informaţii din surse pu­blice despre companiile din România, a încheiat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 443.000 de euro, iar pentru acest an estimează dublarea vânzărilor, a explicat la ZF Live Adrian Dragomir, manager general al platformei termene.ro.

În prezent, în platformă sunt înregistrate 100.000 de conturi, dintre care peste 50.000 sunt conturi care aparţin companiilor. Pentru accesarea platformei nu este necesar un cont sau contractarea unui abonament, fapt care vine în ajutorul antreprenorilor, care vor să afle cu ce companii se pot asocia în funcţie de informaţiile afişate privind situaţia financiară, fiscală şi juridică a companiei, a explicat Adrian Dragomir. El spune că sunt 1.600 de clienţi plătitori, care plătesc abonamente anuale. Preţul unui abonament anual este de 320 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO