ZF Live. Antonio Babeti, Millenium Insurance Broker: Conformarea la schimbările legislative impuse de CE generează costuri foarte mari în asigurări. Fuziunea ne ajută să optimizăm costurile

14 iun 2018 Autor: Roxana Rosu

„2017 a adus o scădere a intermedierilor făcute de brokeri, spre o cotă de 63% din piaţă, de la 66%.”

Conformarea la schimbările legislative din domeniul asigurărilor venite din partea Comisiei Europene generează costuri mari pentru com­paniile din domeniu, acesta fiind şi unul dintre motivele care au dus la fuziunea dintre brokerii de asigurări Globasig şi Millenium şi crearea unei firme care accede astfel în top 10 pe piaţă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.06.2018

 
Cuvinte cheie:
costuri
, asigurari
, piata
, schimbari
, broker
, comisia europeana
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide