Bănci și Asigurări

ZF Live. Mugur Tolici, director de resurse umane în BNR: Cine este promovat în BNR primeşte o creştere salarială de 10-15%, pe lângă cele 14,6 salarii pe an oferite de bancă

Mugur Tolici, director de resurse umane în BNR: Şi un candidat cu o notă mai mică la licenţă are şanse să se angajeze la BNR.

Mugur Tolici, director de resurse umane în BNR: Şi un candidat cu o notă mai mică la licenţă are şanse să se angajeze la BNR.

Autor: Mircea Nica

04.04.2022, 19:00 334

Mugur Tolici, BNR: Există această zonă de salarizare în care de regulă o persoană este angajată în limita inferioară, dar dacă are ani de experienţă în spate, poate să obţină un salariu mai mare cu 10-15%. După care mai poate să evolueze în cadrul zonei de salarizare respective până la un punct, la care singura creştere ulterioară este o promovare într-o funcţie superioară de execuţie sau management.

Promovarea internă în ca­drul BNR poate aduce o creştere salarială de cel pu­ţin 10%, pe lângă cele 14,6 salarii oferite anga­ja­ţilor pe an, 2,6 salarii fiind primele pe care instituţia le acordă salaria­ţilor în locul bonurilor de masă sau al abo­na­mentelor plătite la săli de fitness, a spus Mugur Tolici, director re­surse umane al BNR, în cadrul emi­siunii de business ZF Live.

„La o promovare internă de re­gulă se câştigă cel puţin 10% în plus. Există şi situaţii în care postul pe care a promovat în zona respectivă de sala­rizare înseamnă mai mult decât 10%, dar în general 10-15% se obţin la o promovare. Avem beneficii care sunt acordate salariaţilor, inclusiv pri­me, care sunt în cuantum de 2,6 sa­larii pe an, dar în afara lor nu avem bo­nuri de masă sau abonamente plă­tite la săli de fitness“, a explicat Mugur Tolici.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO