Bănci și Asigurări

ZF Live. Stere Farmache, Fondul Român de Contragarantare. Programul „Investeşte în Tine“: Avem o convenţie încheiată cu CEC Bank şi suntem în discuţii avansate şi cu alte bănci importante pentru a crea convenţii de garantare

Autor: Alexandra Cepăreanu

29.10.2018, 19:30 246

♦ Plafonul de garantare al programului „Investeşte în Tine“ este de 300 mil. lei pentru primul an de funcţionare ♦ Rolul Fondului Român de Contragarantare este de a garanta în numele şi în contul statului 80% din valoarea creditelor acordate de bănci în cadrul acestui program.

 

Fondul Român de Contragaran­ta­re are o con­ven­ţie încheiată cu CEC Bank pentru programul „Investeşte în Tine“ şi este în discuţii avansate şi cu alte bănci importante din Româ­nia care doresc să facă parte din acest program prin care tinerii pot be­neficia de credite de studii în valoare de 40.000 de lei pe an la care dobânda este su­portată de stat, a declarat în ca­drul emi­siunii de busi­ness ZF Live Stere Far­ma­che, pre­şedintele Fon­dului Ro­mân de Contra­garantare.

Plafonul de garantare pen­tru pri­mul an de func­ţionare este de 300 mil. lei, ce­ea ce reprezintă 80% din cre­di­tele acordate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO