Buget 2012

Comisiile parlamentare de buget-finanţe au "bătut în cuie" a doua rectificare bugetară din 2011

Autor: Emma Toader

06.12.2011, 11:11 104

Parlamentarii din comisiile de buget-finanţe au avizat favorabil, marţi, cu 19 voturi "pentru" şi 13 voturi "împotrivă", a doua rectificare a bugetului de stat pe 2011.

Ordonanţa de urgenţă a fost criticată de parlamentarii PSD şi PNL, care au votat împotrivă. Aceştia au arătat că rectificarea bugetară a avut un punct de vedere negativ din partea Consiliului Fiscal, iar banii care s-au alocat au fost daţi "în funcţie de interesele arcului guvernamental".

Deputaţii şi senatorii din comisiile de buget-finanţe au avizat favorabil şi OUG de rectificare a bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2011.

Guvernul a decis, în 16 noiembrie, efectuarea celei de-a doua rectificări a bugetului din acest an, prin care a retras fonduri de la ministerele Muncii, Agriculturii, Educaţiei, Mediului, Finanţelor şi la Academia Română şi a suplimentat alocările pentru Sănătate, Transporturi, Dezvoltare Regională şi Turism, Economie, Cultură şi Interne.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO