Buget 2021

Ionel Ciucioi, Preşedinte CA & Director General, Vrancart Adjud: Anul acesta am învăţat să fim flexibili şi să fim tot timpul pregătiţi pentru condiţiile de piaţă

16.12.2020, 13:54 Autor: Miruna Diaconu

​Ionel Ciucioi, Preşedinte CA & Director General, Vrancart Adjud, spune că anul acesta a fost un an destul de dificil pentru industria de ambalaje în care activează compania, dar o lecţie învăţată anul acesta a fost flexibilitatea astfel încât să fie pregătiţi pentru cum evoluează piaţa.

“Industria de ambalaje venea după o serie de cinci ani de creştere de două cifre în fiecare an. A fost un trend extrem de pozitiv, eram o industrie pe val care în luna aprilie a căzut. Ne-au scăzut volumele la 50%, după un trend pozitiv, nimeni nu se aştepta la scăderea aceasta. Acum ne-am revenit, avem comenzi chiar şi pentru anul viitor. Anul acesta am învăţat să fim flexibili şi să fim tot timpul pregătiţi pentru condiţiile de piaţă”, spune Ionel Ciucioi, Preşedinte CA & Director General, Vrancart Adjud, în cadrul videoconferinţei organizate de Ziarul Financiar în parteneriat cu BRD Groupe Société Générale- Buget 2021: Cum pregătim viitorul?.

ZF Buget 2021 este o serie de videoconferinţe realizate de Ziarul Financiar cu susţinerea Buget 2021