Burse - Fonduri mutuale

320 de persoane s-au înscris la concursul de tranzacţionare BVB Invest Quest în prima săptămână. Premiul cel mare este o excursie în Palma de Mallorca

320 de persoane s-au înscris la concursul de...

Autor: Roxana Pricop

07.04.2014, 18:04 391

Un număr de 320 de persoane s-au înscris în prima săptămână la concursul de tranzacţionare Invest Quest lansat de Bursa de Valori Bucureşti. Concursul începe pe 14 aprilie, iar participanţii se pot înscrie în competiţie pe toată durata acesteia. Finalul competiţiei este pe 13 iunie.

Pentru a putea participa la concurs, persoanele interesate trebuie să participe la unul din cele 20 de seminarii gratuite de educaţie investiţională din Bucureşti, Bacău, Braşov, Iaşi, Sibiu, Craiova, Galaţi, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Constanţa şi Timişoara. Seminariile sunt organizate de firmele de brokeraj Tradeville, Intercapital, Estinvest şi SSIF Broker.

Participanţii la BVB IQ vor dispune de o sumă virtuală de 30.000 lei ce va putea fi investită în 15 cele mai lichide companii româneşti listate la BVB. La finalul competiţiei, pe 13 iunie, participantul care va avea cea mai mare valoare a portofoliului va câştiga o săptămână de vacanţă în Palma de Mallorca.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO