ANALIZĂ

A profitat destul bursa de la Bucureşti de un 2017 miraculos pentru pieţele de capital globale?

11 dec 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

♦ La trei săptămâni distanţă de finalul anului, indicele BET afişează o creştere de sub 9% ♦ Principalele mari câştiguri ale pieţei de capital din ultimele 12 luni rămân cele cinci listări (MedLife, Digi, AAGES Târgu-Mureş, Transilvania Broker şi Sphera Franhise Group) şi o îmbunătăţire a mediei zilnice de tranzacţioanare comparativ cu anul precedent.

Într-un an în care pieţele de capital consacrate au înregistrat unele dintre cele mai mari aprecieri din istorie, combinate cu niveluri ale volatilităţii la minimele anilor ’60, iar cotaţiile materiilor prime au urcat fulminant, bursa de la Bucureşti afişează cu trei săptămâni înainte de finalul unui 2017 mai mult decât generos cu investitorii un avans modest de 8,59%, ca urmare a unei erodări începute în vară şi care a persistat până în prezent.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.12.2017

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, piata
, capital
, bursa
, bet
, crestere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide