Abris Capital tatonează listarea la bursă a companiei de curierat Urgent Cargus după ce negocierile directe au picat

15 feb 2018 Autor: Cristina Rosca

Biroul din Capitală al Abris Capital este condus de Cezar Scarlat, care anterior a lucrat pentru Bridgepoint Capital şi pentru Nomura Investment Bank la Londra.

„Nu este nimic exclus“, spun oficialii fondului de investiţii Abris Capital, singurul acţionar al companiei de curierat.

Fondul de investiţii Abris Capital ana­li­zează listarea la bursă a companiei de curierat Urgent Cargus, al doilea cel mai mare jucător de pe piaţa de profil, cu afaceri de 85 mil. euro.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.02.2018

 
Cuvinte cheie:
capital
, curierat
, companie
, fond de investitii
, oficiali
, excludere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide