Acţionarii Dafora aprobă vânzarea unor active de 30 mil. lei

5 aug 2014 Autor: Andrei Cîrchelan

Acţionarii companiei Dafora (DAFR), firmă de foraj controlată de omul de afaceri Gheorghe Călburean, au aprobat vânzarea unor active non-core (active care nu sunt dedicate activităţii de bază a societăţii n.red.) contra unei sume de circa 30 milioane de lei (6,8 mil. euro), potrivit unui anunţ publicat la Bursa de Valori Bucureşti.

Decizia acţionarilor, luată în AGA din 5 august, vine în contextul în care compania a raportat anul trecut pierderi de peste 145 mil. lei (32,5 mil. euro) iar capitalurile proprii ale companiei au ajuns la -50,95 mil. lei, ceea ce înseamnă că datoriile companiei sunt mai mari decât activele contabile.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
active
, actionari
, vanzare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide