Burse - Fonduri mutuale

​Acţionarii MedLife au aprobat negocierea majorării unei limite de credit până la 90 mil. euro

​Acţionarii MedLife au aprobat negocierea majorării...

Autor: Tibi Oprea

23.07.2019, 19:00 252

Acţionarii MedLife (simbol bursier M), operator de servicii medicale controlat de familia Marcu, au aprobat marţi negocierea termenilor şi condiţiilor majorării limitei de credit acordate în baza Contractului de Facilitate de Credit Sindicalizat încheiat la 31 decembrie 2018 între MedLife, Bahtco Invest, Accipiens şi Policlinica de Diagnostic Rapid, în calitate de împrumutaţi originali, BCR, în calitate de agent şi împrumutător, şi BRD, Raiffeisen Bank şi Banca Transilvania, în calitate de împrumutători, până la un prag maximal de 90 mil. euro, potrivit unui raport la bursă.

De asemenea, în cadrul adunării acţionarii au aprobat şi negocierea cu BCR şi alte entităţi care vor participa la finanţare împreună cu BCR termenii şi condiţiile aderării la Contractul de Credit ca împrumutaţi a societăţilor care fac parte din grup, respectiv Clinica Polisano, Dent Estet Clinic, Genesys Medical Clinic şi Centrul Medical SAMA.

De la începutul anului, acţiunile MedLife se tranzacţionează în creştere cu 20,9% pe un rulaj de 31,2 mil. lei, emitentul ajungând la o capitalizare de 717,5 mil. lei. Spre comparaţie, indicele principal BET înregistrează plus 22,5% în aceeaşi perioadă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO