Acţionarii MedLife au subscris 40% din acţiunile emise pentru majorarea capitalului. Restul merge prin plasament privat

19 dec 2017 Autor: Roxana Rosu

Perioada de exercitare a drepturilor de preferinţă în cadrul majorării de capital al MedLife s-a încheiat pe 18 decembrie, în timpul operaţiunii fiind subscrise 753.082 acţiuni la un preţ maxim de 36 lei per acţiune, respectiv 40% din oferta totală, iar titlurile rămase vor fi oferite într-un plasament privat. 

În urma operaţiunii au rămas nesubscrise un număr de 1,84 milioane de acţiuni, care vor fi oferite în cadrul unui plasament privat, respectiv o oferta publică exceptată de la obligaţia întocmirii şi publicării unui prospect. Tranzacţia va fi intermediată de Wood & Company Financial Services. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.12.2017

 
Cuvinte cheie:
Bursa
, Acţionari
, MedLife
, subscriere
, acţiuni
, majorare de capital
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide