Burse - Fonduri mutuale

Acţionarii Rombeton Bucureşti au aprobat retragerea companiei de la tranzacţionare

Acţionarii Rombeton Bucureşti au aprobat retragerea...

Autor: Tibi Oprea

07.08.2019, 00:00 254

Acţionarii Rombeton Bucureşti (ROBU), companie care se ocupă cu fabricarea produselor din beton pentru construcţii, au aprobat marţi în şedinţă generală extraordinară retragerea de la tranzacţionare pe piaţa AeRO a valorilor mobiliare emise de companie şi radierea lor din evidenţele Autorităţii de Supraveghere Financiară, cu consecinţa dobândirii caracterului de societate pe acţiuni de tip închis, se arată într-un raport la bursă.

De asemenea, în cadrul aceleiaşi adunări, acţionarii au aprobat raportul de evaluare a acţiunilor cu privire la preţul de 31,67 lei pe acţiune care urmează să fie achitat în cazul retragerii acţionarilor din societate. Acţionarii care nu vor fi de acord cu hotărârea adunării au la dispoziţie o perioadă de 45 de zile de la data de înregistrare 12 noiembrie 2019 pentru transmiterea în scris către societate a cererilor de retragere.

Compania este deţinută în proporţie de 40,4% de către MGR-CO Bucureşti şi în proporţie de 29,9% de către asociaţia salariaţilor Rombeton Pas Bucureşti, în timp ce Gabriel Subţirelu deţine 18,9% din capitalul social al companiei cu 7,6 mil. lei capitalizare. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO