Burse - Fonduri mutuale

Acţionarii Romgaz au numit-o pe Manuela Petronela Stan-Olteanu, fost director general al Direcţiei juridice AVAS, preşedinte al CA

Acţionarii Romgaz au numit-o pe Manuela Petronela...

Autor: Cristina Bellu

30.12.2019, 10:14 356

Administratorii Romgaz (SNG), cel mai mare producător şi principalul furnizor de gaze naturale al României, au decis în şedinţa din 27 decembrie alegerea Manuelei Petronela Stan-Olteanu în funcţia de preşedinte al consiliului de administraţie (CA), potrivit unui anunţ la bursă.

“În urma adoptării Hotărârii Adunării Generale a Acţionarilor nr. 11/23.12.2019 prin care au fost aleşi membri provizorii ai Consiliului de Administraţie al ROMGAZ, Consiliul de Administraţie, întrunit în şedinţa din data de 27 decembrie2019, a decis alegerea doamnei Stan-Olteanu Manuela-Petronela în funcţia de Preşedinte al Consiliului de Administraţie”, spun reprezentanţii companiei.

Licenţiată în drept şi absolventă a unui masterat în drept civil şi procesual civil aprofundat, Olteanu Manuela Petronela are experienţă în administrarea unor societăţi aflate în insolvenţă precum Electrocentrale Bucureşti, dar şi în domeniul „administrare privatizare societăţi“.

Traseul profesional al noului administrator a presupus pe perioade mari de timp desfăşurarea de activităţi de consiliere juridică, insolvenţă, gestionare şi valorificare participaţii şi creanţe ale statului, executări silite, legi special şi altele, în cadrul unor instituţii ale statului, dintre care AVAS, autoritate în cadrul căreia a ocupat funcţia de director general al Direcţiei juridice pentru mai mulţi ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO