Burse - Fonduri mutuale

Acţionarii SIF Hoteluri, companie din portofoliul SIF Banat-Crişana, au dat undă verde pentru vânzarea hotelului DoubleTree by Hilton din Oradea

Acţionarii SIF Hoteluri, companie din portofoliul SIF...

Autor: Cristina Bellu

18.03.2022, 09:23 568

SIF Hoteluri, companie controlată de SIF Banat-Crişana, a anunţat vineri pe bursă că acţionarii societăţii au aprobat vânzarea hotelului DoubleTree by Hilton din Oradea, aflat în portofoliul companiei.

Rezultatul negativ înregistrat încă de la deschiderea hotelului, costurile care merg către brandul Hilton şi lipsa acută de personal calificat sunt principalele motive pentru care compania a decis să renunţe la hotelul din Oradea, potrivit unor informaţii furnizate anterior de oficialii SIF Hoteluri.

“Preţul de vânzare al imobilului va fi cel puţin egal cu valoarea de piaţă rezultată dintr-un raport de evaluare întocmit cu cel mult trei luni anterior agreării preţului tranzacţiei cu potenţialul cumpărător, în conformitate cu standardele de evaluare în vigoare de către un evaluator independent, membru ANEVAR”, menţionează raportul companiei.

SIF Hoteluri, cu 51,4 mil. lei capitalizare, mai deţine trei hoteluri în Timişoara, Baia Mare şi Cluj-Napoca.

De la începutul anului, acţiunile SIF Hoteluri (simbol bursier CAOR) s-au apreciat cu 3,9%, pe fondul unui rulaj de 8.808 lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO