Burse - Fonduri mutuale

​Acţionarul majoritar al Romcarbon Buzău cere ca administratorii care vor fi aleşi pe patru ani să exercite mandatul cu titlu gratuit

​Acţionarul majoritar al Romcarbon Buzău cere ca...

Autor: Tibi Oprea

07.01.2020, 15:56 248

Living Plastic Industry, acţionar cu 32,8% din capitalul social al Romcarbon Buzău (ROCE), companie cu activitate în procesarea maselor plastice, a completat ordinea de zi a adunării generale ordinare a acţionarilor din 23 ianuarie cu un punct referitor la aprobarea ca membrii consiliului de administraţie al companiei să exercite cu titlu gratuit mandatul acordat, potrivit unui raport la bursă.

Primul punct pe ordinea de zi a adunării acţionarilor se referă la alegerea a trei noi membri ai CA pentru un mandat de patru ani, începând cu data de 4 februarie 2010, ca urmare a expirării mandatului actualilor administratori ai societăţii.

Propunerea pentru data de înregistrare este 12 februarie 2020.

Al doilea cel mai mare acţionar al companiei este Joyful River Limited, un offshore din Cipru, care deţine 20,5% din numărul de acţiuni.

În ultimele 12 luni, acţiunile ROCE se tranzacţionează în scădere cu 0,8% pe fondul unui rulaj de 7,1 milioane lei, emitentul ajungând la 31,9 milioane lei capitalizare. Spre comparaţie, indicele principal BET are un avans de 28,7% în aceeaşi perioadă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO