Burse - Fonduri mutuale

Acţiunile Adiss vor intra la tranzacţionare pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti miercuri, 8 septembrie, sub simbolul bursier ADISS

Acţiunile Adiss vor intra la tranzacţionare pe piaţa...

Autor: Tibi Oprea

06.09.2021, 18:06 1133

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a anunţat investitorii că miercuri 8 septembrie, acţiunile Adiss, companie românească de inginerie înfiinţată în 1993 în judeţul Maramureş şi specializată în domeniul tratării şi epurării apei, intră la tranzacţionare pe piaţa AeRO sub simbolul bursier ADISS.

Listarea Adiss vine după derularea în luna iunie 2021 a unui plasament privat de acţiuni pentru majorarea capitalului social. Compania a emis un număr de 4,24 de milioane de acţiuni noi cu o valoare nominală 0,5 lei fiecare. Acţiunile au fost oferite în cadrul plasamentului privat la un preţ de 1,5 lei pe acţiune, compania reuşind să atragă din piaţa de capital fonduri în valoare de 6,36 mil. lei.

Plasamentul privat şi listarea au fost realizate cu sprijinul Goldring.

Echipa Adiss va suna pe 8 septembrie, de la ora 10:00, clopoţelul Bursei de Valori Bucureşti cu ocazia începerii tranzacţionării acţiunilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO