Acţiunile Albalact vor fi suspendate de la tranzacţionare. Pentru minoritari, adică 2,7% din companie, Lactalis oferă 9,2 mil. lei

22 nov 2016 Autor: Liviu Popescu

Grupul francez Lactalis, acţionarul majoritar al producătorului de lactate Albalact (ALBZ), le va plăti acţionarilor minoritari, adică cei care controlează 2,68% din capital, un preţ de 0,52lei/acţiune, adică 9,2 mil. lei. Plata către acţionarii minoritari înseamnă că acţionarul majoritar are cale liberă să delisteze compania de la BVB. Ieri, Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a notificat bursa că acţiunile ALBZ vor fi suspendate de la tranzacţionare începând cu a treia zi lucrătoare de la publicarea anunţului.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.11.2016

 
Cuvinte cheie:
albalact
, actiuni
, companie
, tranzactionare
, suspendare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide