Burse - Fonduri mutuale

Acţiunile Bittnet, plus 4% pe fondul convocatorului pentru aprobarea unor tranzacţii de M&A de 200 mil. lei. Cu noile investiţii ne apropiem şi mai mult de ţinta de a avea o cifră de afaceri de 100 mil. euro

Mihai Logofătu, CEO, Bittnet Group: Cu noile investiţii ne apropiem şi mai mult de ţinta de a avea o cifră de afaceri de 100 mil. euro, un obiectiv pe care l-am promis acţionarilor noştri că îl vom atinge până în 2025.

Mihai Logofătu, CEO, Bittnet Group: Cu noile investiţii ne apropiem şi mai mult de ţinta de a avea o cifră de afaceri de 100 mil. euro, un obiectiv pe care l-am promis acţionarilor noştri că îl vom atinge până în 2025.

Autor: Eduard Ivanovici

03.08.2021, 08:30 372

Cu aproape 4% se apreciau luni acţiu­nile companiei din IT Bittnet Systems în contextul în care în şe­dinţa precedentă compania cu circa 140 mil. lei capitalizare a convocat acţionarii pentru aprobarea unor investiţii de 16,9 mil. lei şi pentru man­­datarea consiliului de admi­nis­traţie în realizarea unor tranzacţii de fuziuni şi achiziţii (M&A) pe piaţa din România, dar şi regională, în va­loare cumulată de 200 mil. lei. AGA este programată pentru 6 septem­brie.

„Anunţăm astăzi noi achiziţii strategice pentru Bittnet Group, care ne vor consolida poziţia pe pieţele de training, securitate cibernetică şi dezvoltare de software la nivel local şi extern. Cu noile investiţii ne apro­piem şi mai mult de ţinta de a avea o cifră de afaceri de 100 mil. euro, un obiectiv pe care l-am promis acţiona­rilor noştri că îl vom atinge până în 2025“, spune Mihai Logofătu, CEO, Bittnet Group. La BVB Bittnet are 138 mil. lei capitalizare, iar potrivit datelor BVB de la începutul anului 2021 încoace acţiunile au minus 11,5%. Bittnet Group le propune acţio­narilor achiziţionarea unei partici­paţii de 61% în dezvoltatorul de soft­ware Nenos Software SRL şi 60% în Nonlinear SRL, 70% în compania de securitate cibernetică ISEC Associa­tes SRL, precum şi achiziţionarea a 100% din compania de training IT&C, Computer Learning Center SRL.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO