Burse - Fonduri mutuale

Acţiunile BVB au crescut cu 13% în aşteptarea cotării Romgaz şi Nuclearelectrica până la finalul acestui an

Ludwik Sobolewski, fostul preşedinte al bursei din Varşovia, a fost desemnat pe 1 iulie de consiliul de administraţie al BVB pentru a prelua funcţia de CEO.

Ludwik Sobolewski, fostul preşedinte al bursei din Varşovia, a fost desemnat pe 1 iulie de consiliul de administraţie al BVB pentru a prelua funcţia de CEO.

Autor: Andrei Chirileasa

07.08.2013, 20:08 621
Acţiunile Bursei de Valori Bucureşti (BVB) au crescut cu 13% în două zile fără ca bursa să fi raportat ceva, iar în piaţă să fi apărut alte informaţii de natură să mişte preţul atât de mult.
 
Creşterea de ieri, de 5,5%, a venit pe fondul unor tranzacţii de peste 3 milioane de lei, cele mai mari din ultimele 15 luni, fiind tranzacţionate circa 1,78% din acţiunile BVB.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.08.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24