Burse - Fonduri mutuale

​Acţiunile constructorului de conducte magistrale Condmag Braşov, suspendate de la tranzacţionare în urma deschiderii procedurii de faliment

​Acţiunile constructorului de conducte magistrale...

Autor: Tibi Oprea

20.10.2019, 13:41 1707

Acţiunile Condmag Braşov (COMI), cu activitate în construcţia de conducte magistrale, au fost suspendate luni dimineaţă de la tranzacţionarea pe piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti în contextul în care Curtea de Apel Braşov a admis apelul formulat de creditoarea UniCredit Bank privind deschiderea procedurii de faliment, potrivit unui raport la bursă.

Curtea de Apel Braşov a trimis cauza la judecătorul sindic. Anterior acestei proceduri, Tribunalul Braşov respinsese cererea formulată de UniCredit.

Compania este deţinută în proporţie de 45,8% de către compania de foraj Dafora, ale cărei acţiuni sunt de asemenea suspendate de la tranzacţionare de aproximativ un an. Fondul de investiţii olandez Van Herk deţine 10,9% din capitalul social al companiei cu 4 mil. lei capitalizare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO