Burse - Fonduri mutuale

Acţiunile Electrica şi-au luat un respiro, după un raliu de 11%

Acţiunile Electrica au închis şedinţa de ieri cu un minus de 0,54% şi un preţ de 12,94 lei/titlu.

Acţiunile Electrica au închis şedinţa de ieri cu un minus de 0,54% şi un preţ de 12,94 lei/titlu.

Autor: Roxana Pricop

25.09.2014, 00:05 589
Acţiunile grupului de distribuţie Electrica (EL) au scăzut cu până la 3% în şedinţa de ieri, investitorii reacţio­nând la informaţiile neoficiale din piaţă că Enel şi-ar putea modifica planurile privind vânzarea operaţiunilor din România.
 
Scăderea s-a temperat pe parcusul şedinţei, iar acţiunile Electrica au închis şedinţa de ieri cu un minus de 0,54% şi un preţ de 12,94 lei/titlu.
 
Titlurile Electrica au fost suspendate de la tranzacţionare în şedinţele de luni şi marţi, în urma derulării adunării generale de alegere a noului consiliu de administraţie. Evo­luţia de miercuri vine după o creştere de 11% în cele trei săptămâni ale lunii septembrie.
 
Aşteptările ca Electrica să preia o parte din activele Enel din România, tran­zacţie care i-ar fi îmbunătăţit pro­fita­bilitatea şi distribuţia de divi­dende, au fost unul dintre factorii im­portanţi care au alimentat creşterea co­taţiei companiei la un maxim de 13,2 lei/titlu săptămâna trecută.
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO