Burse - Fonduri mutuale

Acţiunile Fondul Proprietatea se apreciază miercuri pentru a cincea şedinţă bursieră la rând şi ating un maxim al tuturor timpurilor, de 1,255 lei

Acţiunile Fondul Proprietatea se apreciază miercuri...

Autor: Tibi Oprea

16.01.2020, 07:00 971

♦ Aproximativ jumătate din rulajul zilnic de miercuri a fost susţinut de tranzacţii cu acţiuni Fondul Proprietatea ♦ FP şi-a majorat activele cu 10% în decembrie 2019, la 11,9 miliarde lei.

 

Acţiunile Fondului Proprietatea (simbol bursier – FP), emitent cu expunere pe unele dintre cele mai valoroase companii de la bursa românească, s-au apreciat miercuri cu 1,21%, pentru a cincea şedinţă la rând, şi au atins un maxim al tuturor timpurilor de 1,255 lei.

Astfel, investitorii au tranzacţionat joi acţiuni Fondul Proprietatea în valoare de 23,1 milioane lei, ceea ce înseamnă că circa jumătate din tranzacţiile totale a fost asigurată de tranzacţii cu acţiuni FP.

Rulajul total tranzacţionat miercuri la Bursa de la Bucureşti a fost de 47,4 milioane lei, peste media anului şi în creştere cu 45% faţă de şedinţa precedentă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO