Acţiunile Garanti au scăzut cu 44% de la începutul acestui an

joi, 00:05 Autor: Dan Grigore Ivan

Valoarea de piaţă a Garanti Bank, a doua cea mai mare bancă a Turciei şi pe poziţia a zecea în România, a scăzut în 2018 cu 44%, în vreme ce indicele BIST100, referinţa bursei de la Istanbul, a scăzut în aceeaşi perioadă cu 18,55%.

Totodată, indicele Euro STOXX 600 Banks a scăzut cu peste 20% din ianuarie până în septembrie, faţă de o scădere de 3,29% a indicelui Euro STOXX 600. De asemenea, scăderea indicelui BIST Banks, ce reuneşte cele mai importante bănci de pe bursa din Turcia, a scăzut în 2018 cu 45%.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.09.2018

 
Cuvinte cheie:
Garanti
, scadere
, actiuni
, incepere
, turcia
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide