Burse - Fonduri mutuale

Acţiunile Life is Hard cresc cu 22% la Bursă, după ce dezvoltatorul de software a anunţat două tranzacţii şi că vrea să ajungă la o capitalizare bursieră de peste 150 mil. lei

Cătălin Chiş

Cătălin Chiş

Autor: Alex Ciutacu

15.07.2020, 13:00 309

Life is Hard, un dezvoltator software listat la Bursa de la Bucureşti, a anunţat luni seară că va prelua fondul de comerţ a două companii, Active Power Solutions şi Tree Comm Services, poziţionându-se astfel ca integrator IT&C de top, cu scopul ca peste 5 ani să ajungă în top 10 integratori, cu o cifră de afaceri de 100 milioane lei şi o capitalizare de peste 150 mil lei. 

Life is Hard va prelua fondul de comerţ al Active Power Solutions, constând în linia de activitate ce vizează vânzarea produselor/serviciilor telecom, valoarea preluată fiind de 12,7 mil. lei, în contextul în care Consiliul de Administraţie al companiei Life is Hard a aprobat aceste mutări.  

Valoarea de piaţă a aportului net al companiei Tree Comm Services a fost stabilită la 4,1 mil. lei. Valoarea totală estimată a contractelor încheiate cu clienţii, care se va transfera, este de 8,9 mil. lei, cu un număr de 96 de angajaţi. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO