Burse - Fonduri mutuale

Acţiunile MedLife au un plus 3% de când compania a anunţat că trece graniţa prin achiziţia unei clinici în Ungaria

Acţiunile MedLife au un plus 3% de când compania a...

Autor: Tibi Oprea

04.02.2019, 00:03 130

Acţiunile MedLife (M) se tranzacţionează în creştere cu 3% după anunţul la bursă conform căruia emitentul a achiziţionat pachetul majoritar de 51% în cadrul grupului de companii Rozsakert Medical Center din Ungaria. Acţiunile MedLife se tranzacţionau pe 29 ianuarie în scădere cu 1,12% faţă de închiderea precedentă.

Pe 30 ianuarie, în urma anunţului achiziţionării participaţiei la clinica medicală din Ungaria, acţiunile companiei cu o capitalizare de 595 de milioane de lei înregistrau o creştere de 1,52%, la preţul de închidere de 26,8 lei pe acţiune. Vineri, preţul de închidere al unei acţiuni era de 26,9 lei, în creştere cu 0,37% la nivelul anului curent.

Rozsakert Medical Center are în componenţa sa o clinică multidisciplinară care include şi un compartiment dotat cu o sală de mici intervenţii chirurgicale şi un centru de stomatologie. Potrivit reprezentanţilor companiei, anual le trec pragul peste 40.000 de pacienţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO