Burse - Fonduri mutuale

​Acţiunile MedLife, cea mai proaspătă companie de la bursă, au plus 2,3% în patru şedinţe la 26,6 lei. Cei care au cumpărat acţiuni cu discount de 5% au acum un plus de 7,7%

​Acţiunile MedLife, cea mai proaspătă companie de la...

Autor: Liviu Popescu

27.12.2016, 11:02 596

Acţiunile MedLife (simbol bursier M), care au intrat la tranzacţionare miercuri, 21 decembrie, afişează în prezent 26,6 lei, în creştere cu 2,3% faţă de şedinţa de debut, fiind realizate până astăzi la ora redactării acestei ştiri circa 1.300 de tranzacţii de 17,2 mil. lei.

La acest preţ, capitalizarea MedLife, cel mai mare furnizor de servicii medicale private, este de 534 mil. lei, adică în top 20 cele mai mari companii listate la Bucureşti.

Investitorii care au achiziţionat acţiuni M cu discount de 5% în perioada ofertei, adică la preţul de 24,7 lei au în prezent un câştig de 7,7% dacă aleg să vândă acţiunile şi dacă se găseşte un cumpărător.

Doar astăzi, în aproximativ două ore de când a fost deschisă bursă de la Bucureşti, au fost efectuate două tranzacţii în valoare de 1.860 de lei.

Mihai Marcu, fondatorul şi acţionar cu 21% la MedLife, afirma în deschiderea şedinţei de tranzacţionare de miercuri că MedLife nu va oferi dividende, ci va oferi creştere. El consideră că MedLife ar putea avea chiar şanse să intre în compoziţia indicelui de referinţă BET.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO