Acţiunile Pandora, companie prezentă şi în România, cresc cu 10% pe fondul unei posibile preluări. Chiar şi cu acest avans, în ultimele 12 luni scăderea este de 35%

20 sep 2018 Autor: Alex Ciutacu

Acţiunile reţelei de bijuterii Pandora au crescut cu circa 10% marţi după relatările media cu privire la interesul unor fonduri mutuale care negociază o potenţială preluare a businessului danez, scrie agenţia de presă Thomson Reuters. 

Chiar şi cu acest avans, investitorii în acţiuni Pandora au minus 35% în ultimele 12 luni. Spre comparaţie indicele principal BET a urcat cu 3,5% din septembrie 2017 încoace. Pandora, companie care a deschis primul magazin în România în anul 2011, şi-a concediat anul trecut executivul într-o încercare de a recâştiga încrederea investitorilor, după ce şeful companiei a avertizat cu privire la potenţiale pierderi şi la viitoare concedieri. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.09.2018

 
Cuvinte cheie:
companie
, actiuni
, crestere
, scadere
, avans
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide