Acţiunile SIF Transilvania au plus 14% anul acesta, cu tot cu dividende, cea mai mică apreciere din rândul SIF-urilor

25 aug 2017 Autor: Liviu Popescu

Acţiunile SIF3 Transilvania, cea mai mică din rândul celor cinci societăţi de investiţii financiare după valoarea de piaţă, afişează de la începutul anului un plus de 6%, la care se adaugă un randament al dividendelor de 8%, calculat la preţurile din ianuarie 2017.
 
Astfel acţiunile SIF Transilvania au cea mai mică apreciere dintre SIF-uri până în prezent, chiar dacă se adaugă randamentul dividendelor plătite pentru acţionarii înregistraţi la data de 5 octombrie. Spre comparaţie, locul patru este ocupat de SIF5 Oltenia, care afişează doar din fluctuaţia preţului acţiunilor un plus de 18% anul acesta.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.08.2017

 
Cuvinte cheie:
sif transilvania
, dividende
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide