Burse - Fonduri mutuale

Acţiunile Vifrana intră vineri la tranzacţionare pe piaţa AeRO a BVB. CEO: Listarea acţiunilor ne oferă vizibilitate şi consolidează poziţia companiei în relaţia cu clienţii externi

Acţiunile Vifrana intră vineri la tranzacţionare pe...

Autor: Tibi Oprea

12.05.2021, 00:00 937

Acţiunile companiei Vifrana, cel mai mare producător român de vin ecologic după suprafaţa cultivată, vor intra la tranzacţionare pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti vineri, 14 mai, sub simbolul BIOW.

Listarea este realizată cu sprijinul Goldring, “intermediarul companiilor antreprenoriale româneşti” – titlu conferit de Bursa de Valori Bucureşti în 2018 şi reconfirmat în 2021. Finanţarea, în valoare de 9,5 milioane lei, obţinută de Vifrana în decembrie 2020, prin plasament privat de acţiuni, a fost folosită pentru rambursarea unui credit CEC Bank, rebrandingul companiei şi demararea planului de investiţii în noi tehnologii.

Acţiunile BIOW în valoare de 21,3 mil. lei au fost înregistrate în sistemul BVB la un preţ de 0,45 lei pe unitate. Vizibilitatea oferită de listarea la BVB susţine eforturile Vifrana de a creşte vânzările pe pieţe externe şi de a se extinde pe pieţe noi, ce permit marje de profit mai mari, în contextul investiţiilor în tehnologie şi a dezvoltării de noi produse, transmit reprezentanţii companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO