AdePlast şi-a dublat exporturile. „În Ungaria şi Bulgaria proiectele de termoizolaţii se desfăşoară într-un ritm galopant”

14 nov 2017 Autor: Mediafax

Producătorul de materiale de construcţii AdePlast anunţă o creştere de 97% la exporturi, la 9 luni, iar până la sfârşitul anului compania estimează vânzări totale, pe piaţa internă şi pe cea externă, de peste 90 de milioane de euro.  

“La export am avut un avans considerabil încă din prima jumătate a anului, iar până în al treilea trimestru am reuşit aproape să dublăm nivelul de business pe această zonă. Totul se datorează unei creşteri exponenţiale a cererilor pentru produsele noastre în ţări ca Bulgaria sau Ungaria. Aici proiectele de termoizolaţii se desfăşoară într-un ritm galopant, date fiind fondurile europene accesate în ultimul an pentru eficientizarea energetică”, declară Daniel Stăncescu, CEO al AdePlast.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.11.2017

 
Cuvinte cheie:
adeplast
, exporturi
, bulgaria
, desfasurare
, proiecte
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide