Burse - Fonduri mutuale

Administratorii Romgaz, cel mai mare producător de gaze din România, prelungesc mandatul provizoriu al directorului general Aristotel Marius Jude până în aprilie 2022

Administratorii Romgaz, cel mai mare producător de gaze...

Autor: Cristina Bellu

03.11.2021, 10:55 261

Consiliul de Administraţie al Romgaz a decis în şedinţa din 2 noiembrie numirea lui Aristotel  Marius Jude în funcţia de director general, pentru un nou mandat provizoriu de patru luni, începând cu data de 15 decembrie.

Decizia vine după ce, în iunie, Romgaz prelungise mandatul acestuia cu patru luni.

Aristotel  Marius Jude a fost numit în funcţia de Director General al S.N.G.N. Romgaz S.A. prin Hotararea Consiliului de Administratie din februarie 2021, pentru un mandat provizoriu de două luni, iar în aprilie administratorii au decis să prelungească mandatul provizoriu cu încă patru luni.

Tot în şedinţa din 2 noiembrie, Consiliul de Administraţie al companiei a hotărât numirea lui Razvan Popescu în functia de Director Economic, începând cu data de 16 decembrie, tot pentru un mandat provizoriu de patru luni.

Romgaz are 14,1 miliarde de lei capitalizare şi este controlat în proporţie de 70% de statul român, prin Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO